Praktijk gegevens

Naam praktijk / bedrijf: Natuurlijk Pilates

Telefoonnummer: 06-16809353

Website: www.natuurlijkpilates.nl

Email adres: [email protected]

Specialisaties / beroep: Pilatesdocente


Voorstellen

Naam: Tieneke Kummel-Nijhoff

Geboortedatum: 20 februari 1977

Na de HAVO ben ik Oefentherapie Cesar gaan studeren. Vervolgens ben ik verder gegaan met de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming.

Nadat ik zelf al heel wat jaren Pilates heb gevolgd ben ik in 2012 gestart met het geven van Pilatesles.
Mijn Pilatesopleidingen heb ik gevolgd bij Stott Pilates® en Powerpilates, onder begeleiding van master teachers Jolanda Hoefnagel en Bob Liekens. Sinds 2014 ben ik Certified Stott Pilates® docent voor de mat en sinds 2015 Stott Pilates® docent voor de reformer.
Ik vind het belangrijk om mijn kennis continu te verdiepen en te verbreden en volg dan ook nog steeds de opleidingen en workshops van Stott Pilates®.

Het leuke van Pilates vind ik dat het op een praktische manier bijdraagt aan de mentale en fysieke samenwerking van je lichaam. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten. Om als docent anderen daarin te begeleiden, geeft mij veel energie en voldoening.

Verleent welke zorg:
Op dinsdagochtend, woensdagavond en zondagochtend geef ik groepslessen Pilates op de mat bij Bodyproof Fysiotherapie & Leefstijl. Naast de groepslessen geef ik ook individuele begeleiding. Bij een privéles wordt de les volledig afgestemd op je individuele behoeften en mogelijkheden. Dit kan op de mat of op een reformer, maar net wat voor jou het beste is.

Stott Pilates® is voor iedereen geschikt. Of je nu je houding wilt verbeteren, soepeler wilt bewegen of iets wilt doen aan spanningen in je rug, nek of schouder. De lessen zijn gericht op het versterken, stretchen en balanceren van het gehele lichaam en is een uitgebalanceerde methode voor jong en oud die kan worden aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden en vitaliteit.

Persoonlijke specialisaties / affiniteit met / hobby:
Ben je zwanger, net bevallen of aan het revalideren? Ook dan is het ook mogelijk Pilates lessen te volgen. Uiteraard worden deze lessen altijd in overleg met een medisch specialist gegeven.

Nog iets over mij? Naast het lesgeven vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, gezellig te tafelen, te schaatsen en uiteraard zelf Pilates les te volgen.

Wil je meer weten? Kijk op www.natuurlijkpilates.nl

Scroll naar boven