Groepslessen

 

Kidsproof

Kidsproof is een 16-weeks beweegprogramma voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Plezier in bewegen en het herwinnen van het zelfvertrouwen van het kind staan voorop. De trainingen bestaan uit gevarieerde oefeningen en spelletjes in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut of externe trainer/coach.

 

 

MOVE & JOY
MOVE & JOY bij Fysiotherapie Bodyproof staat voor: Beweeg, plezier en leer! MOVE & JOY is een gezellige en effectieve manier van samen bewegen. Door de variatie aan oefeningen worden zowel je lichaam en jij als persoon continue geprikkeld en houd je de training uitdagend.
DANCE & JOY

Dans, plezier en beweeg!

Dans prikkelt het brein motorisch, cognitief, auditieve en visueel, alle spieren worden aangesproken, het heeft een groot leer effect, het is afleidend, erg interactief (sociaal component) en is gemakkelijk af te stellen op de persoon qua belastbaarheid.

Bij dans wordt elk deel van het lichaam bewogen, dus waar je ook pijnklachten hebt, het is voor iedereen toepasbaar op zijn/haar eigen niveau.

De meeste behandelingen van nu zijn nog steeds niet beter dan 20 jaar geleden, echter gaat onderzoek naar het behandelen van blijvende pijnklachten razend snel en wordt het tijd dat we hiermee aan de slag gaan.

Mindful yoga (hatha)

De yogalessen van Ynanna helpen je om de spanning in je hoofd en je lijf te verminderen. Spanning zit namelijk niet alleen in je hoofd – het verspreidt zich door heel je lijf. Door de combinatie van hatha yogaoefeningen, aandacht en ademhaling in deze lessen ontdek je waar je spanning vasthoudt.