Groepslessen

Fysio Actief
Fysio-actief bij Bodyproof staat voor: Beweeg, plezier en leerFysio-actief is een gezellige en effectieve manier van samen bewegen. Door de variatie aan oefeningen worden zowel je lichaam en jij als persoon continue geprikkeld en houd je de training uitdagend.
Yoga en Mindfulness
Mindful Yoga

Kom van inspanning naar ontspanning
Word mentaal en fysiek fit
Verdiep met mindfulness-ondersteuning

Yoga & Mindfulness is een ideale combinatie om rust en balans in je leven te brengen.

De les bestaat uit een deel yoga en een deel mindfulness. De oefeningen zullen per week verschillen, maar altijd staat het beoefenen van mindfulness centraal. De lessen worden gegeven in een serie van 10 wekelijkse lessen. Wil je een keer proberen of het iets voor je is, dan kun je een proefles volgen.

De combinatie van yoga en mindfulness geven de les een bijzonder krachtig effect. Via de yoga ontwikkel je kracht en souplesse in je lichaam. Vanuit de drukte van je dag brengen de yogahoudingen je terug naar jezelf. Met mindfulness wordt de aandacht verdiept en kom je verder in ontspanning. Deze ideale combinatie ondersteunt je de rest van de week. Zo breng je rust en balans in je leven!

Tijd: Dinsdagavond 20.00 tot 21.15 uur

Meer informatie: www.anansitraining.nl of www.ynanna.nl onder Yoga & Mindfulness

BodyJustice Small-Group Training

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Maar mensen stoppen met bewegen door zittend werk, terugkomende blessures en gebrek aan een leuke/waardevolle workout.

BodyJustice heeft daarom de Small Group Trainingen ontwikkeld.

Elke Ma, Wo en Do avond 60 minuten op hoog niveau aan de slag met focus op houding, uitvoering en fysieke progressie.
De groep bestaat uit 4 tot maximaal 8 personen per sessie inc:

  • Persoonlijke aandacht.
  • Elke training is vooraf vakkundig op maat gemaakt voor de deelnemers.
  • Voelbaar en zichtbaar fitter inc alle voordelen hiervan.

Ook organiseert BodyJustice regelmatig exclusief voor de leden speciale workshops over, voeding, training en mindset.

Meld je HIER aan voor een vrijblijvende proefles.

Gerechtigheid voor het lichaam’

BodyJustice

bootcamp
Bootcamp for Health

Bootcamp for Health is een 10- weekse full body workout van 2x in de week.Met deze training bouw je o.a. conditie, kracht, stabiliteit, souplesse en explosiviteit op. Tijdens de training wordt er gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht en van klein materiaal zoals: Kettlebell, battle ropes, sandbags medicine ballen en trx banden.

De training wordt gegeven op de binnenplaats bij Fysiotherapie Bodyproof in een groep van maximaal 10 deelnemers.

 

stott-pilates
Stott Pilates

Wil je soepeler bewegen, je houding verbeteren en spanningen in je rug, nek of schouders verminderen? Dan is Stott Pilates® iets voor jou. Onder persoonlijke begeleiding werk je aan de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Ook bij zwangerschap of revalidatie biedt Pilates mogelijkheden.

De groepslessen worden gegeven op: dinsdagochtend, woensdagavond en zondagochtend. Naast de groepslessen bestaat er ook de mogelijkheid om privéles te volgen.

Aanmelden voor de privé- of groepslessen kan via www.natuurlijkpilates.nl/aanmelden. Ook kun je aan Ronald of Rodi doorgeven dat je graag wilt meedoen aan de lessen.

Meer informatie? Kijk op www.natuurlijkpilates.nl of bel 06-16809353.

IMG_0610
Introductie training Mindfulness

Mindfulness Kick off training

Wil je meer rust in je hoofd? De Mindfulness Kick off training is speciaal ontworpen voor de moderne mens.  Een unieke korte training met meditatie, ademhalingsoefeningen, lichte yoga en positieve psychologie. Je legt de basis voor een positiever, gelukkiger en krachtiger leven.

De training is laagdrempelig met volop achtergrondinformatie zodat je snapt wat mediteren is en wat de effecten zijn. De training is wetenschappelijk onderbouwd en ik leg je ook uit waarom. Je gaat begrijpen wat er in je hersenen en je lichaam gebeurt bij stress. En wat meditatie voor positieve effecten heeft.

Ideaal voor iedereen die met mindfulness wil beginnen.

Kijk voor meer info & aanmelden op www.anansitraining.nl of bel Mariëtte 0646135614.

yoga
Mindful Yoga

In de yogahoudingen kom je los van alledaagse zorgen. Tijdens mijn lessen leer je luisteren naar je lichaam.

We werken naar een totale bewegingservaring die zowel krachtig als ontspannend is. Door focus op de adem verbind je met jezelf. Naar mate je soepeler en sterker wordt, zul je merken dat dit ook op andere gebieden in je leven gaat doorwerken.

Iedereen kan deelnemen aan mijn lessen.

Yoga is op woensdag ochtend van 09.00-10.15 uur en zaterdag ochtend van 9.30 – 10.45 uur.