Project omschrijving

Malou Koster

Fysiotherapeut

Mijn naam is Malou Koster, woonachtig in omgeving Utrecht en mensen coachen en begeleiden naar een gezond, pijnvrij leven is iets waar ik gelukkig van word. Dat ik fysiotherapeut wilde worden was al vroeg duidelijk, om die reden ben ik in 2011 gestart met de opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds juni 2015 mag ik mij fysiotherapeut noemen.

Direct na mijn afstuderen kon ik aan de slag bij een praktijk in Amstelveen en Mijdrecht waar ik een half jaar met plezier heb gewerkt. Hier heb ik veel geleerd over de 4xT methode die zich m.n. richt op bindweefseltechnieken en medical taping. Na dit halve jaar ben ik vertrokken naar Deventer waar ik nog zo’n anderhalf jaar gewerkt heb in een grote particuliere praktijk.

Voordat ik mij aansloot bij het team van Bodyproof heb ik een half jaar rondgereisd in Azië, dit was echt een prachtige ervaring waar ik ontzettend veel geleerd heb. Zo heb ik mij in Myanmar bijvoorbeeld ingezet als vrijwillig fysiotherapeut voor de lokale bevolking, wat een prachtig beroep hebben we ook. Naast mijn werk bij Bodyproof houd ik me graag bezig met piano spelen, lezen, boulderen, (salsa)dansen en afspreken met vrienden.