Ronald van der Rijst

Cognitive Movement Therapeut, Fysiotherapeut & Praktijk eigenaar

Mijn naam is Ronald van der Rijst, woonachtig in Utrecht en de omgang met mensen is een passie voor mij. Ik ben vader van twee kanjers een jongen en meisje. Het verbeteren en/of optimaliseren van de kwaliteit van leven en bewegen is mijn drijfveer.

In 2001 heb ik de ALO Amsterdam afgerond tijdens deze opleiding (ALO Amsterdam) ben ik in aanraking gekomen met fitness en revalidatie. Dit intrigeerde mij zo dat ik de verkorte opleiding tot fysiotherapeut als een logische volgende stap zag, welke ik in 2004 heb afgerond. Ik heb toen gewerkt in een particuliere fysiotherapie praktijk en in het revalidatiecentrum de Hoogstraat op de chronisch pijn afdeling.

Vanaf 2001 tot 2012  ben ik werkzaam geweest als docent lichamelijke opvoeding in het basisonderwijs.
Vanaf 2000 tot 2012 ben ik werkzaam geweest als fitness instructeur en fitness-coördinator in een sportcentrum in De Meern. Daarnaast ben ik personal trainer geweest in Amsterdam en heb ik in verschillende sportcentra gewerkt als fitness-instructeur.
Van 2010 tot 2014 ben ik werkzaam geweest als docent fitness A bij Fysio Physics in IJsselstein.
Daarnaast ben ik sinds 2013 docent bij Yoga-point in de Meern (Langerak), hier verzorg ik de lessen anatomie en fysiologie voor de yoga-docenten in opleiding.

In 2012 heb ik samen met Rodi Kosterman Fysiotherapie Bodyproof opgestart. Dit is voor mij de kroon op mijn werk. Voordat wij Fysiotherapie Bodyproof opende heb ik van 2005 tot 2012 voor mezelf gewerkt onder de naam Van der Rijst Fysiotherapie, omdat ik een kleine ruimte huurde kon ik niet verwezenlijken wat ik voor ogen had en dat kan ik nu wel met de faciliteiten binnen Fysiotherapie Bodyproof.

Daarom ons motto: Stabiliteit door Activiteit.

Scroll naar top