yorick vissink

Fysiotherapeut

Mijn naam is Yorick Vissink. Woonachtig in Utrecht en sinds februari 2022 werkzaam bij Bodyproof. Het dagelijks bezig zijn met gezondheid en beweging maakt mij enthousiast. Ik heb een grote passie voor sport waar ik een groot gedeelte van mijn vrije tijd aan besteed. Ik houd van hardlopen, klimmen, crossfit, mountainbiken, en ga zo maar door.

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Sport Gezondheid en Management in Nijmegen. Na deze studie mistte ik het praktisch bezig zijn met gezondheid. Mijn interesse voor het menselijk lichaam heeft mij ervoor laten kiezen om de verkorte opleiding tot fysiotherapeut te volgen op Hogeschool Utrecht. Tussendoor ben ik ook werkzaam geweest als personal trainer op diverse sportschool locaties. Vanaf 2020 ben ik aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut. Omdat ik mij graag verder ontwikkel in dit vakgebied ben ik sinds september 2021 gestart met de opleiding tot manueel therapeut. Met deze opleiding ben ik straks gespecialiseerd in klachten aan de rug, nek en schouder.

Momenteel zie ik als algemeen fysiotherapeut diverse klachten/blessures van een verzwikte enkel tot aan revalidatie na een operatie.

Scroll naar boven